Sobota 27. února. Svátek má Alexandr.

Půjčky 09.02.2021 | 16:22 1 Komentář

Splátkový úvěr lze využít na cokoliv a to ve výši od 10 000 do 6 000 000 Kč. Žádat o něj mohou klienti Fio banky, fyzické osoby – spotřebitelé, pohodlně v internetovém bankovnictví nebo samozřejmě na pobočce.

Nejnižší sazba, které lze dosáhnout, začíná na 2,45 % p.a. a maximem je 11,85 % p.a. Mimo výhodné úrokové sazby nabízí půjčka benefity v podobě rychlého schválení online, předčasného splacení kdykoliv a zdarma nebo změny výše splátky bez poplatku. Splátkový úvěr od Fio banky tak koresponduje s filozofií banky nabízet produkty co nejlevnější a co nejjednodušší pro klienty.

„Klasickými spotřebitelskými půjčkami doplňujeme naši bohatou nabídku úvěrových produktů pro naše klienty. Hlavní devizou našeho splátkového úvěru je jeho jednoduchost a transparentnost. Kromě úrokové sazby klient nemusí řešit žádné další skryté poplatky a vše mu tak je jasné na první pohled. Navíc o splátkový úvěr může požádat jednoduše přímo v Internetbankingu, kde žádost vyhodnotíme automaticky během pár sekund. Vše je tak rychlé a jednoduché,“ vyjmenovává výhody obchodní ředitel Fio banky Jan Bláha.

Jeden komentář: “Fio banka do svého portfolia zařazuje nově klasické splátkové spotřebitelské půjčky. Klienti o ně mohou žádat online a nejnižší úroková sazba začíná na 2,45 %.”

1. vladimír macura napsal:

konečně! na spotřebitelské půjčky klienti této banky totiž čekali velmi dlouho …