Pondělí 27. září. Svátek má Jonáš.

Fair Credit se i letos dostal do Českých 100 Nejlepších

Investice 30.11.2016 | 09:31 0 Komentářů

Společnost Fair Credit International, SE, i letos bodovala v soutěži “Českých 100 Nejlepších”. Tu pořádá nezisková organizace Comenius, panevropská společnost pro kulturu, vzdělávání a vědecko-technickou spolupráci.

Už podruhé v řadě se Fair Credit ocitl ve vybrané společnosti stovky nejlepších českých firem. Loňský úspěch firma letos obhájila díky mimořádným hospodářským výsledkům, férovému a profesionálnímu přístupu i spokojenosti našich zákazníků. To je to, co odlišuje Fair Credit od konkurence. „Ocenění „ČESKÝCH 100 NEJLEPŠÍCH“ si vážím proto, že se experti při hodnocení opírají o osobní znalosti a praktické zkušenosti. Ocenění proto beru jako jasný důkaz, že děláme svou práci dobře,“ říká generální ředitel Fair Creditu Ondřej Sychrovský.

Hlavním smyslem soutěže „Českých 100 nejlepších“, která má již dvacetiletou tradici, je představit veřejnosti úspěšné firmy. Každoročně rozesílají pořadatelé desetitisíce dotazníků, podle nichž pak vytvářejí unikátní žebříček nejlepších tuzemských společností.

Tisková zpráva: Fair Credit