Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Equa bank otevírá pobočku v Českých Budějovicích a Táboře

Banky Equa bank 11.03.2015 | 11:00 0 Komentářů

Equa bank pokračuje v rozšiřování své obchodní sítě a otevírá v těchto dnech další dvě nové pobočky. Tentokrát v Jihočeském kraji – v Českých Budějovicích a Táboře. Každý, kdo si na některé z nových poboček založí do 30. dubna 2015 běžný účet, který je jako jediný na trhu zcela zdarma a bez podmínek, může navíc dostat mimořádný bonus ve výši 300 korun. V současné době má Equa bank 43 obchodních míst.

Nová pobočka Equa bank v Českých Budějovicích (na Lannově třídě) je otevřena od dnešního dne, nová pobočka v Táboře (v ulici 9. Května naproti OC Dvořák) pak bude otevřena během několika příštích dní. Obě pobočky nabídnou kompletní portfolio služeb a klienti je najdou na dobře dostupných místech. Každý klient, který si v nových pobočkách zřídí do 30. dubna běžný účet a do dvou měsíců provede alespoň 3 platby kartou, získá příjemný bonus 300 korun.

“Prostor pro nové pobočky jsme vybírali tak, aby byly pro klienty dobře dostupné a v lokalitě, kterou obyvatelé Českých Budějovic a Tábora dobře znají. Rozšiřování naší sítě obchodních míst se setkává s pozitivní reakcí našich klientů,” řekl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Otevřením nové pobočky v Českých Budějovicích a Táboře pokračuje Equa bank v plánované expanzi do regionů. Do konce roku 2015 chce mít přes 60 obchodních míst po celé České republice.