Čtvrtek 03. prosince. Svátek má Svatoslav.

Equa bank odměňuje za doporučení nového klienta

Banky Equa bank 20.11.2020 | 10:40 5 komentářů

Klienti Equa bank, kteří nyní doporučí nového zákazníka, mohou získat odměnu 300 korun. Odměnu získává jak nový klient, tak ten, který ho doporučí. Podmínkou je otevření nového účtu on-line. Běžný účet od Equabank patří dlouhodobě k nejlepším na trhu. Bez jakýchkoliv podmínek nabízí široké spektrum bezplatných služeb, včetně bezplatných výběrů ze všech bankomatů na světě.

Současní klienti Equa bank získají nyní 300 Kč za doporučení nového klienta. Stejnou odměnu získá i nový klient. Odměnu 300 Kč získají, pokud si nový klient otevře běžný účet on-line prostřednictvím webových stránek https://ucet.equabank.cz. Podmínkou připsání odměny 300 Kč je, aby nový klient provedl platbu kartou do dvou měsíců od aktivace účtu.

U Equa bank je možné si založit běžný účet zcela online, z pohodlí domova, během pár minut. K ověření identity klienta stačí vyfotit a nahrát dva doklady totožnosti a následně poslat potvrzující platbu ve výši 1 Kč z účtu v jiné bance. Celý proces přitom trvá jen několik minut, je plně digitální a lze ho provést kdykoliv a odkudkoliv.

„Pokud nový klient má běžný účet již v jiné bance může si ho k nám převést on-line tzv. na pět kliknutí. Klientovi stačí v naší mobilní aplikaci uvést číslo účtu v původní bance, termín, kdy má k převodu dojít, a vše ostatní zajistí již Equa bank sama. Equa bank za klienta zařídí nejen uzavření účtu v původní bance a převod zbývajícího zůstatku, ale i převedení trvalých příkazů, svolení s inkasem či SIPO platbami,“ řekl Jaroslav Antoš, Head of Liability products Equa bank.

Běžný účet od Equa bank patří dlouhodobě k nejvýhodnějším účtům na trhu. Bezplatnou součástí účtu jsou například: výběry z bankomatů všech bank po celém světě, multiměnová platební karta, internetové bankovnictví, špičkové mobilní bankovnictví, všechny příchozí a odchozí platby, založení, změny a zrušení všech trvalých příkazů a inkas, všechny vklady prostřednictvím vkladomatů Equa bank, vklady prostřednictvím poboček České pošty (1 vklad měsíčně) a mnoho dalších běžných služeb. K účtu lze navíc zřídit i spořicí účet HIT s výhodným úročením.

5 komentářů: “Equa bank odměňuje za doporučení nového klienta”

1. Aneta napsal:

Tak já jsem si ulovila kámošku, tak jdeme do toho! Díky Equa!

2. Jelena napsal:

Pecka, dobrý nápad. Kamarádům doporučuji Equa bank už dlouho, tak konečně důvod je do toho uvrtat.

3. Dana napsal:

Tak to je paráda, hned se jdu podívat, komu bych mohla Equa doporučit, protože já jsem s ní moc spokojená!

4. Adam napsal:

Je to super akce, teď se každá koruna počítá. Doporučte v rodině a máte od Equa 600kč jen tak. Proč by to někdo nevyužil?

5. Helča napsal:

Jupíí, jsu projít moje kamarády, kdo u Equa bank ještě nemá účet 😀