Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

eMoneyServices s Operátorem OPENCARD žádnou dohodu neuzavřela

Investice 04.06.2014 | 09:18 0 Komentářů

Společnost eMoneyServices, s.r.o., která je součástí mezinárodní skupiny EMONEY GROUP, je nucena dementovat prohlášení některých představitelů hlavního města Prahy o tom, že byla v noci ze 2. na 3. června uzavřena dohoda o zajištění provozu Opencard do konce června 2014. (Tisková zpráva: EMONEY GROUP)

I nadále přetrvává situace, kdy hlavním město Praha (HMP) a Dopravní podnik (DPP) dlouhodobě neřeší nápravu stavu, ve kterém dochází k porušování platných uzavřených smluv mezi HMP, DPP a eMoneyServices, s.r.o.

Žádná dohoda nebyla do této chvíle uzavřena, stejně jako nedošlo k jakémukoliv jednání ohledně předložené nabídky z 5. 5. 2014. Ta měla zajistit systémové řešení problému Opencard. Společnost eMoneyServices je nicméně stále připravena s Prahou o řešení situace jednat a věří, že urychleně dojde ke konstruktivním krokům, zejména pak s ohledem na nový předložený model řešení Opencard.

Jakým způsobem budou dotčeni stávající uživatelé a partneři Opencard závisí pouze na reálných krocích hlavního města. EMS dlouhodobě hledá konstruktivní nikoliv destruktivní řešení situace projektu Opencard.