Středa 27. ledna. Svátek má Ingrid.

Dobrovolníci z MONETA Money Bank upekli dobroty za více než 120 000 Kč

MONETA Money Bank předala neziskové organizaci Cesta domů šek na 121 886 Kč. Částka, kterou vybrali zaměstnanci banky v rámci dobrovolnické aktivity „Pečeme srdcem“, podpoří domácí hospic a poradnu pro nevyléčitelně nemocné a jejich rodiny.

Charitativní pečení a prodej sladkých i slaných dobrot probíhalo po celý rok 2017 a zapojily se do něj zaměstnanecké týmy různých oddělení banky v Praze a v Ostravě. Neziskovou organizaci Cesta domů si jako příjemce pomoci vybrali počátkem loňského roku zaměstnanci z několika různých organizací, s nimiž banka v rámci svých CSR aktivit spolupracuje. V charitativním pečení bude MONETA Money Bank pokračovat i v roce 2018.

Dobrovolníci z MONETA Money Bank jsou důležitou součástí společenské odpovědnosti banky. Každý rok odpracují zaměstnanci banky na projektech zaměřených na podporu znevýhodněných osob a dětí, seniorů a na ochranu životního prostředí tisíce hodin. Počet akcí realizovaných každý rok v jednotlivých regionech překročil stovku. Na přímou pomoc je navázána i pomoc finanční z grantového Programu podpory potřebných.