CZK/€ 24.660 -0,14%

CZK/CHF 23.987 -0,30%

22. 08. 2012

Subjekty:

ČSOB vkladové bankomaty využívá stále více klientů

„Obliba depozitních bankomatů v posledních měsících skutečně stoupá. Skvěle to ilustruje meziroční srovnání ledna 2011 s lednem letošním. Počet i objem vkladů přes tyto bankomaty vzrostl více než dvojnásobně,“ říká Jana Opršalová, výkonná manažerka segmentu Platební komfort ČSOB. „Do konce roku 2012 bychom měli našim klientům nabídnout dalších 22 vkladových bankomatů po celé České republice a dostat se tak celkově na 80,“ dodává Jana Opršalová.

Vkladové bankomaty mají klienti ČSOB k dispozici již od roku 2009 a jejich počet postupně narůstá. Klienti mohou služeb bankomatů, které umožňují hotovost nejen vybírat, ale také vkládat, využít už na 58 místech po celé České republice. Vkladové bankomaty jsou k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu a každý vklad je zdarma. Klient může vkládat bankovky v českých korunách, peníze je možné vložit i na účet jiné osoby vedený v ČSOB. V rámci jednoho vkladu je možné vložit až 350 tisíc korun.

Vkladové bankomaty nabízí řadu výhod jak pro běžné klienty, tak pro podnikatele. Prostřednictvím speciálních Vkladových karet mohou zaměstnanci firem vkládat hotovost na zvolený účet, aniž by měli možnost disponovat s prostředky na účtu. Podnikatelé tak mají možnost odvodů tržeb pohodlně a zdarma.