Pondělí 20. září. Svátek má Oleg.

ČPP mění telefonní číslo infolinky

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (ČPP), bude pro telefonickou komunikaci nově používat telefonní číslo 957 444 555.

S platností od 1. října 2016 mohou klienti ČPP i zájemci o pojištění využívat nové telefonní číslo infolinky 957 444 555. Hlavním motivem změny je zvýšení uživatelského komfortu. Nové telefonní číslo 957 444 555 přináší všem klientům stejné podmínky a nižší náklady na volání. Mohou na něj volat jako na kterékoliv jiné národní číslo, tedy i v rámci svých volných minut či neomezených tarifů bez dopadu na cenu hovoru. S předvolbou +420 se dovolají i ze zahraničí.

Původní infolinka 841 444 555 bude do konce roku 2016 aktivní, aby ČPP zajistila bezproblémový přechod na nové číslo. Od 1. ledna 2017 pak zůstane v platnosti jen nová telefonní linka. I nadále je možné kontaktovat pojišťovnu prostřednictvím internetových stránek, internetového klientského servisu nebo e-mailu zcela zdarma.

Kontaktní centrum pojišťovny ČPP každoročně vyřídí téměř 375 tisíc telefonátů a zároveň okolo 131 tisíc e-mailových požadavků. Struktura hovorů je dlouhodobě ustálená, jednoznačně převažují produktové a ostatní dotazy, které tvoří cca 52 % z objemu příchozích hovorů. Další významnou část, cca 30 % představují hlášené škodní události a dotazy na stav pojistné události, které tvoří cca 18 % hovorů.