Středa 28. července. Svátek má Viktor.

Citibank jmenovala Evu Chaloupkovou do funkce Public Affairs Officer pro Českou republiku a Slovensko

Banky Citibank 03.07.2012 | 11:36 0 Komentářů

Citibank Europe plc oznamuje jmenování Evy Chaloupkové do funkce Public Affairs Officer pro Českou republiku a Slovensko s účinností od 18. června 2012. Ve své pozici bude zodpovědná za tvorbu a implementaci komunikační strategie Citibank Europe plc v České republice a na Slovensku v souladu s mezinárodní strategií Citi. Rovněž bude vystupovat jako tisková mluvčí společnosti v obou zemích.

Eva Chaloupková má dvacetiletou praxi v oblasti PR a komunikace. Před příchodem do Citibank Europe plc zastávala funkci ředitelky komunikace ve farmaceutické společnosti sanofi-aventis. Předtím pracovala čtyři roky jako manažerka externí komunikace a tisková mluvčí skupiny GE Money v České republice a na Slovensku. Eva Chaloupková má rovněž zkušenosti s prací v PR agenturách. V letech 1992 až 2003 působila postupně v agenturách Burston-Marsteller CS, Elisa EMC a B.I.G. Public Relations.  Pomáhala zakládat Asociaci PR agentur v České republice a je členkou PR klubu již od jeho vzniku.

Eva Chaloupková absolvovala Vysokou školou ekonomickou v Praze a získala titul MBA.