CZK/€ 25.350 +0,12%

18. 11. 2019

Subjekty:

Česká BSC slaví úspěch. S TBC Bank postavila nejlepší mobilní banku světa

Praha 18. listopadu 2019 – Společnost Banking Software Company (BSC), která je českou jedničkou na poli vývoje bankovního softwaru, slaví úspěch. Gruzínská banka TBC Bank, které BSC pomohla vyšvihnout se na technologickou špičku a dobýt gruzínský trh, totiž získala titul nejlepší mobilní banky světa, a to v rámci jubilejního 20. ročníku soutěže prestižního magazínu Global Finance o nejlepší digitální banku světa. Soutěže se zúčastnilo na 300 bank z celého světa.

TBC Bank získala v široké globální konkurenci titul nejlepší banky v kategorii mobilního bankovnictví a ukázala tak nejen svou mimořádnou technologickou vyspělost, ale i vlastní důraz na pochopení potřeb zákazníků. To je ostatně filozofie, kterou v rámci svého „empathy first“ přístupu razí i česká BSC.

„Úspěch TBC Bank na globální scéně nás velmi těší, protože s touto bankou spolupracujeme již velmi dlouho a naše společné úsilí nese viditelné ovoce. TBC jasně ukazuje, že dobře vedená digitalizace banky spojená s empatickým přístupem k potřebám zákazníků vede k úspěchu,“ komentuje ocenění pro TBC Bank Petr Koutný, CEO Banking Software Company.

BSC vyvíjí vlastní plnohodnotným operačním systémem pro banky, který zajistí veškerou potřebnou funkcionalitu pro chod banky a zároveň možnost snadno na něj napojovat jakékoli další služby. Banka tak může integrovat vlastní různorodé komponenty i aplikace třetích stran a uspokojit tak jakoukoliv zákaznickou potřebu.

„Tento úspěch je důkazem, že přestože každý bankovní trh je jiný, s digitálními komponentami, jež jsou zaintegrované do našeho Digital Bank OS, můžeme dosáhnout velice různorodých výsledků, které daný trh potřebuje,” popisuje Koutný.

Ocenění komentuje i CEO TBC Bank, Vakhtang Butskhrikidze: „Je pro nás ctí být jmenováni nejlepší mobilní bankou roku 2019. Toto ocenění je uznáním ze strany profesionálů v oboru bankovnictví, kteří vnímají a oceňují naše inovativní digitální řešení a pečlivý přístup k potřebám zákazníkům. Na rozvoji našeho mobilního bankovnictví neustále pracujeme a naším cílem je poskytnout zákazníkům mobilní banku, která bude tou nejmodernější a uživatelsky nejpřívětivější.