Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

BRE Bank přijímá jméno své úspěšné internetové divize. Od Nového roku se jmenuje mBank S.A.

Banky mBank 02.01.2014 | 11:00 0 Komentářů

Od 1. ledna 2014 změnila banka BRE Bank S.A., známá v České i Slovenské republice díky internetové divizi mBank, své firemní jméno na mBank S.A. Značka mBank se totiž s 3,6 milióny zákazníků stala jednou z nejúspěšnějších v regionu i daleko nejsilnější značkou v rámci Skupiny BRE Bank Group. Proto celá finanční skupina, včetně BRE Bank samotné, nyní přijaly jméno své nejúspěšnější divize.

Zákazníci v Čechách i na Slovensku jsou na název mBank zvyklí, neboť pod touto značkou působí banka od svého vstupu na český i slovenský trh v roce 2007. Změna se zákazníků nijak nedotýká a v souvislosti s ní nemusí provádět žádné formality, ani podepisovat nové dokumenty. Nemění se čísla bankovních účtů, doposud uzavřené smlouvy, podmínky smluv k produktům a poskytování služeb, způsob fungování internetového bankovnictví ani rozsah doposud nabízených služeb a produktů.

mBank letos v únoru představí i nové logo a firemní design a současně nabídne zákazníkům nové, revoluční internetové bankovnictví. Zákazníci, kteří chtějí nové funkce a vylepšení využívat hned od jejich spuštění, mají již možnost se registrovat ve svém stávajícím internetovém bankovnictví nebo na webu NovamBank.cz a NovamBank.sk.

Aktuální obchodní údaje:

Obchodní jméno

mBank S.A., organizační složka

Kód banky pro účely platebního styku

6210 (beze změny)

Sídlo (není obchodní místo)

Sokolovská 668/136D, 186 00 Praha 8

mBank S.A. se sídlem Senatorska 18, Varšava, REGON: 001254524, zapsaná v KRS u Obvodního soudu hl. m. Varšavy, XII. hospodářské oddělení, pod číslem KRS0000025237, podnikající v České republice prostřednictvím mBank S.A. organizační složky, IČ: 279 43 445, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl A, vložka 58319.