Středa 28. října. Je Státní Svátek

AXA přichází s novou tranší BALANCE Selection IV

Finanční skupina AXA reaguje na velký zájem o jednorázově placené investiční životní pojištění BALANCE a začíná nabízet jeho další generaci. Do prvních třech verzí produktu BALANCE Selection investovali klienti více než 1 miliardu korun.

„Jednorázová pojištění řady BALANCE patří dlouhodobě mezi naše nejúspěšnější produkty. Klienty láká především velmi zajímavý potenciální výnos, který může u čtvrté tranše BALANCE Selection za 5,5 roku dosáhnout až 49,99 %,“ uvedl Karel Žyla, manažer PR a interní komunikace finanční skupiny AXA.

Výnos je u BALANCE Selection IV navázán na vývoj hodnoty akciového koše 10 špičkových světových společností. Garantována je návratnost jednorázového vkladu po odečtu vstupního poplatku, kterého výše je maximálně 4 % z jednorázového pojistného. Minimální vklad 100 tisíc korun lze investovat do 14. 3. 2014.

Pojistná ochrana v rámci produktu zahrnuje pojištění pro případ smrti a navíc bezplatně také pojištění pro případ smrti následkem úrazu. V případě smrti následkem úrazu je přitom vyplacena aktuální hodnota investice navýšená o 50 %, maximálně navýšená až o 500 tisíc korun.

Výhody produktu:

• Atraktivní zhodnocení – až do 49,99 % za 5,5 roku
  • Zhodnocení navázané na vývoj hodnoty akcií špičkových firem (Total, Vodafone, ABB, Siemens, Coca Cola, Unilever, Procter & Gamble, Intel, Roche, Muenchener Rueckversichenrungs)
  • Peníze jsou k dispozici již po dobu trvání smlouvy (možnost částečných odkupů až třikrát ročně od druhého roku pojištění)
  • Bezplatné pojištění pro případ smrti následkem úrazu s plněním ve výši 50 % hodnoty investice k datu smrti pojištěného (maximálně 500 000 Kč)