CZK/€ 24.660 -0,14%

CZK/£ 29.075 -0,24%

CZK/CHF 23.987 -0,30%

06. 01. 2022

Aplikace DoKapsy od ČSOB nově nabízí zprávy z deníků E15 a Blesk, sportovní výsledky od iSport.cz nebo články z Reflexu

Uživatelé multifunkční aplikace DoKapsy od ČSOB v ní od nového roku najdou výběr nejzajímavějších zpráv z několika médií spadajících pod mediální dům Czech News Center, a to včetně prémiového, tedy placeného obsahu.

DoKapsy od ČSOB nabízí pod záložkou „Zprávy“ několik desítek nejnovějších článků.  Obsahový feed mixuje zprávy z ekonomického deníku E15, deníků Blesk a iSport.cz, nebo z lifestylových magazínů Reflex, Auto.cz, Lidé a země, Ženy.cz a Recepty.cz. To vše je dostupné na jednom místě na úvodní obrazovce aplikace. Část obsahu je dokonce z prémiové verze daných titulů, která je jinak dostupná pouze předplatitelům.

„Obsahový mix článků do sekce Zpráv jsme vytvořili pečlivě na míru pro aplikaci DoKapsy od ČSOB a její uživatele tak, aby pro ně byl obsah dostatečně zajímavý i přínosný. Věřím, že zase o malý kousek vylepší uživatelský zážitek všech, kdo aplikaci používají, nebo budou používat. Hlavním benefitem je to, že jsou zde na jednom místě aktuální zprávy a články týkající se mnoha různých témat. Navíc přibližně pětina článků je prémiových,” říká k novince Klára Matějovská z mediálního domu Czech News Center.

Aplikaci si aktivovalo už více než 65 tisíc lidí a k jejím dalším funkcím patří například úhrada parkování ve více než 50 místech v ČR včetně Prahy nebo platba jízdného v MHD, kterou lze zatím využít v pěti českých městech. Pomocí služby Tankuj je možné zaplatit za palivo přímo u stojanu na všech čerpacích stanicích Globus. Součástí aplikace je i virtuální asistentka Kate. Všichni uživatelé si mohou do aplikace vložit své slevové kartičky a ušetřit lze i díky řadě nabídek a výhod ze Světa odměn.

„DoKapsy od ČSOB propojuje svět nákupů, dopravy, mobilního placení a financí. Naším cílem je nabízet v ní funkce ke každodennímu použití, k nimž nově patří aktuální zprávy několikrát denně. Uzavíráme inovativní partnerství s mediálním domem CNC a přinášíme tak našim klientům první takovou službu na českém trhu,“ říká Michaela Lhotková, členka představenstva ČSOB zodpovědná za Inovace a Digital.

Aplikace slouží i zájemcům z jiných bank, není tedy potřeba být klientem ČSOB nebo Poštovní spořitelny.