CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

15. 07. 2013

Subjekty:

Air Bank spustila mobilní aplikaci pro Android, vylepšila i verzi pro iPhone

Mezi základní funkce aplikace patří chytrý přehled, který klientům ukáže, kolik peněz mají aktuálně na účtech. V detailnějším přehledu naleznou všechny realizované i plánované platby s možností šikovného filtrování. Jednotlivé platby si mohou přímo v aplikaci také zařadit do skupin, aby věděli, kolik za co utrácí.

Zadávání plateb i s pomocí QR kódů

Aplikace také umožňuje snadné zadání nové platby, a to i jednoduchým ofocením QR kódu. Schvalovat je v ní možné i chytrá inkasa. V přehledu platebních karet si mohou klienti snadno změnit limity karty nebo kartu v případě potřeby během chvilky zablokovat. Aplikace obsahuje také aktuální kurzovní lístek a novinky z Air Bank. Přímo z aplikace je v případě potřeby možné zavolat na kontaktní centrum.

Kód pro výběr peněz u Sazky i rozšířená realita

Přímo v aplikaci si mohou klienti Air Bank vytvořit kód pro výběr u Sazky. S jeho pomocí lze i bez platební karty vybrat až 3000 korun v hotovosti na některém z více než 4300 míst Sazky. Aplikace poslouží i k vyhledání nejbližších míst Sazky v okolí.

Přes mobil si klienti také jednoduše najdou nejbližší pobočku Air Bank nebo bankomat, a to i jiné banky. K vyhledávání mohou kromě mapy použít i rozšířenou realitu, kdy stačí namířit fotoaparát mobilu na ulici a hned uvidí směr a vzdálenost nejbližšího hledaného místa.

Rychlejší verze pro iPhone včetně optimalizace pro iPhone 5

Spolu s novou mobilní aplikací pro Android připravila Air Bank i aktualizaci existující aplikace pro iPhone. Bude rychlejší, uživatelsky přívětivější, a navíc přinese optimalizaci zobrazení pro větší displeje iPhone 5.

Aplikace pro Android je k dispozici ke stažení na Google Play nebo na https://www.airbank.cz/android. Aktualizovaná verze pro iPhone bude zveřejněna na App Store během pár dní. Obě aplikace lze využívat i na tabletech se systémy Android a iOS, zobrazení však pro ně zatím není optimalizované.