Neděle 19. září. Svátek má Zita.

1,08 % p.a. – Narozeninový bonus je ještě vyšší, Trinity Bank znovu zvyšuje sazby

Banky 02.09.2021 | 16:25 0 Komentářů

Již podruhé během jednoho měsíce zvedá Trinity Bank sazbu na spořicím účtu. Česká banka slaví letos 25 let od svého založení a krátce po vyhlášení speciálního „Narozeninového bonusu“ znovu zvedá sazbu. Od čtvrtka 2. 9. 2021 nabízí svým klientům spoření s úrokovou sazbou 1,08 % p. a. Úroková sazba přesahující jedno procento se vztahuje na vklady do 100 000 Kč. Částka nad sto tisíc korun je i nadále úročena sazbou 0,58 % p.a., která je platná od 6. srpna s garancí do konce tohoto roku. Aktuálně tak jde o nejvýhodnější spoření na trhu. Akce platí jak pro stávající, tak nové klienty.

Trinity Bank kontinuálně roste, což potvrzují i finanční výsledky banky. Rok 2020 byl pro Trinity Bank nejúspěšnějším rokem v historii se ziskem přesahujícím hranici 75 milionů korun před zdaněním. V roce 2021 rostoucí trend ziskovosti pokračuje, přičemž již za 8 měsíců banka přeplnila plán zisku na celý rok 2021 a k 31. 8. 2021 přesáhla zisk 115 milionů korun před zdaněním.