CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/$ 23.707 +0,19%

CZK/£ 29.516 +0,05%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

Slevové weby nabízejí hodinový hotel i seminář o investicích. Kam až to půjde?

 


 

Slevových webů už je u nás několik set. Přitom zdaleka ne všechny se uživí. Zhruba před dvěma lety to byl zlatý důl, ale teď jich několik zkrachovalo.

Portály nabízející slevy založily i vlastní asociaci. Chtějí tím předejít podvodníkům a dali dohromady dokonce i etický kodex, který má chránit zákazníka a jeho peněženku.

Některé stránky nabízejí všechny slevy na jednom místě. Můžete si zvolit, jaká oblast vás zajímá nebo z jakého města chcete slevy zobrazit. Není to však až tak přehledné, jak by uživatel očekával.

Nejčastěji se na slevách paradoxně nabízí jídlo, například pizza, hamburgery, žebírka, řízky, další pochoutky a hubnoucí procedury. Pravděpodobně jde o to nejdřív se pořádně najíst a pak získaná kila shodit na různých procedurách a cvičení.

Wellness je v kurzu

Fenomén, se kterým se díky slevovým webům roztrhl pytel, jsou wellness pobyty.  Víkendové zájezdy se lépe prodávají, když je tam slůvko wellness. Občas to však znamená, že v ceně máte navíc jednu masáž nebo nějakou hubnoucí proceduru.

REKLAMA

Ne každá akce je výhodná, jak se na první pohled zdá. Před zakoupením slevy si nabídku pečlivě prostudujte a rozmyslete si, zda je pro vás opravdu výhodná. Snadno můžete přehlédnout, že čerpat slevu nelze o víkendu, po 16 hodině nebo že kupon uplatníte jen několik desítek kilometrů od vašeho bydliště.

Slevy, na co si jen vzpomenete

Ušetřit díky slevovým webům můžete takřka na všem. Zajímavá nabídka z poslední doby je například investiční seminář do zlata a stříbra. Seminář láká na informace o tom, jak správně investovat a vydělat si tak nějaké peníze. Investiční společnost se také na semináři samozřejmě představí a nabídne zřídit si nějaké investiční portfolio přímo na místě.

Během doby, kdy u nás slevové servery fungují, jsme si mohli koupit i slevy z oblasti financování bydlení. V nabídce byla například sleva na stavební parcelu, pozemek na měsíci, ale i stavební spoření a poukaz na hodinového manžela, který vypomůže s opravami v domácnosti.

Je pravda, že díky těmto akcím se člověk dozví, co je zrovna v kurzu. Osobně bych nikdy nevěděla o liposukci zmražením, škrábání na zádech (které mimochodem v akci stojí cca 800 korun za hodinu), zabalení do banánových listů, o regeneračních a repelentních náramcích a rotopedu v leže.

V cizině jsou v prodeji na internetu a ve slevových akcích mnohem dál. Minulý týden jedna matka v Austrálii nabídla v internetové aukční síni eBay své dvě nezletilé děti. Prý šlo o vtip a tamní soudy matku z ničeho neobvinily. Policii však dělají vrásky na čele ti, kteří za děti peníze opravdu nabídli.

Co se nabízí nejčastěji:
Wellness pobyty
Masáže
Hubnoucí procedury
Jídlo
Kosmetika
Manikúra
Cvičení
Nejkurióznější nabídky:
Hodinový hotel
Sleva na semináře o asertivním chování
Seminář o investicích
Sleva na erotické pomůcky
Škrábání na zádech
Zabalení do banánových listů
Sleva na ekoperlátor
Sleva na pouta

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz



Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *