CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/$ 23.413 +0,02%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

Text: Milan Vodička

19. 05. 2021

1 komentář

Petr Kellner: Chtěl bych vybudovat firmu, na kterou budou Češi pyšní

 

Foto: PPF

„Chtěl bych vybudovat firmu, na kterou budou Češi pyšní,“ konstatuje v osmiminutovém vzpomínkovém videu Petr Kellner. Ten tragicky zahynul na konci letošního března při pádu vrtulníku na Aljašce.

Loading



 

„Zítra by Petr Kellner oslavil 57. narozeniny. Doopravdy ho bohužel znalo jen málo lidí, ale existuje pár historických záznamů, kde je alespoň trochu vidět, jaký doopravdy byl,“ uvedl na Twitteru Vladimír Mlynář, ředitel komunikace a člen představenstva PPF.

Ve videu mluví Kellner mimo jiné o tom, proč si chrání soukromí, jaké je jeho politické přesvědčení, o vizích PPF nebo o pomoci v době covidu.

Sestřih najdete na webu PPF.

Loading

Vstoupit do diskuze 1 komentář

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

Mohou investoři najít ziskovost v akciích obranného průmyslu

Investoři často hledají výnosy v akciích obranných společností v období zvýšeného geopolitického napětí, jelikož jsou tyto společnosti připraveny těžit ze zvýšených vládních výdajů na obranu a bezpečnostní opatření. V roce 2024, kdy geopolitické napětí stále pokračuje, by akcie obranných společností mohly být pro investory atraktivní příležitostí. Zde […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

22. 03. 2024

Pojištění schopnosti splácet přináší jistotu v nejisté době, všespasitelné ale není

Život je plný nejistoty, a ztráta schopnosti pracovat kvůli nemoci nebo úrazu může hned záhy znamenat i výrazný pokles nebo dokonce ztrátu pravidelného příjmu. Pojištění schopnosti splácet je produktem, který dokáže tuhle díru v domácím rozpočtu zacelit – proto jej mají ve své nabídce tuzemské pojišťovny, které […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

21. 03. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

 
 
 

 
  • Mirek

    19 května, 2021

    PPF odchod svého zakladatele zvládne. Pro celou ČR je ale velká škoda, že přišla o podnikatelský vzor a zatím asi jediného člověka, který uměl dělat byznys ve světové extratřídě, ne jen v malém českém rybníku.

    Odpovědět