CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/$ 23.413 +0,02%

CZK/£ 29.594 +0,24%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

Text: PR článek

27. 07. 2020

0 komentářů

Nová NN startuje produktovou řadou NN Orange

 

Necelý rok od spojení pojišťoven NN a Aegon přichází na trh společná produktová nabídka NN Orange. Spuštění proběhlo on-line 16. 7. 2020, kdy uplynulo 51 let od startu úspěšné mise Apollo 11, která změnila vztah lidstva k využívání technologií. Stejně tak NN mění dosavadní standardy v pojišťovnictví a přechází do plně digitalizovaných služeb. Prvotním a stěžejním produktem je NN Orange Risk, rizikové pojištění s jedinečným zajištěním invalidity a dlouhodobé péče.

Loading



 

„Spojili jsme to nejlepší z obou světů původní NN a Aegon a vznikla nová NN s unikátními produkty a plně digitalizovanými službami, díky kterým můžeme flexibilně reagovat na aktuální události i situace na trhu,“ říká ke startu generální ředitel NN Maurick Schelleckens.

První vlaštovkou z produktové řady je NN Orange risk – rizikové pojištění se špičkovými parametry a modelem servisních služeb. Velkou výhodou je variabilita u všech klíčových rizik, u nichž si každý zvolí, zda chce základní variantu ve vysokém standardu plnění, nebo vyšší s prémiovými bonusy. Poradci tak mají v rukou kalibrační nástroj, který umožní citlivě nastavit jednotlivé parametry pojištění a „ušít je přímo na tělo“ klientovi. „Přenesli jsme zodpovědnost z klienta na pojišťovnu. Nastavili jsme vlastní standardy pojištění, které jsou na českém trhu unikátní. Odstranili jsme zbytečné výluky, zjednodušili zdravotní oceňování a zdokonalili jej zároveň, neřešíme preexisting. Obrovský důraz stále klademe na životní rizika, zejména invaliditu a závažná onemocnění. S tím souvisí garance slíbených podmínek a jejich zachování po celou dobu trvání pojištění,“ vysvětluje novinky šéf produktového týmu Michal Korejs. Nová NN se profiluje jako pojišťovna se silným underwritingem a schopností pojistit i nestandardní případy. Pojištění se otevírá i pro dosud obtížně pojistitelný segment 50+. „Zásadní riziko spojené se stářím je ztráta soběstačnosti a potřeba dlouhodobé péče. V novém produktu umožňujeme sjednat pojistnou ochranu pro tyto případy až do 80 let,“ dodává Korejs.

Klíčové jsou i související servisní služby pro zefektivnění práce tak, aby poradci mohli věnovat svůj čas především klientovi, sobě a rodině, nikoliv nadbytečné administrativě. Zůstávají zachovány služby jako bezkontaktní sjednání smlouvy – 2D podpis, sjednání zaplacením a SMS autorizace. Novinkou je například předocenění do 24 hodin včetně víkendu, hypoteční kalkulačka, rizikový plán apod.

Veškeré dokumenty k NN Orange Risk najdete přímo v obchodní aplikaci stela20.nn.cz a doplňující informace včetně video návodů na portálu wiki.nn.cz. Pro jakékoliv další informace kontaktujte svého KAMa nebo pošlete e-mail na obchod@nn.cz.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

Kalkulačka pro výpočet orientační pojistné hodnoty – snížení rizika podpojištění

V roce 2023 Česká asociace pojišťoven (ČAP) představila nový standard pro výpočet pojistné hodnoty nemovitostí, zaměřený především na rodinné domy. Cílem tohoto standardu je minimalizovat riziko podpojištění. V rámci tohoto úsilí byla vytvořena kalkulačka pro orientační hodnotu pojistného, dostupná na webových stránkách ČAP. Tato kalkulačka umožňuje zadat […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

27. 03. 2024

Jaké sankce hrozí při nedodržení povinností v rámci daňového přiznání?

Stále platí, že nejvíc lidí podává přiznání k dani z příjmu fyzických osob až poslední týden v březnu. Proto Finanční správa od pondělí 25. března do úterý 2. dubna letos prodlužuje úřední hodiny podatelen všech finančních úřadů. Finanční úřady budou otevřené od 8 do 17 hodin. Neplatí to však pro […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

26. 03. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *