CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

21. 10. 2013

0 komentářů

Subjekty:

Nové pojištění Mojejistota ošetří v jedné smlouvě nejvíce rizik na trhu

 


 

MojeJistota je čistě rizikové životní pojištění, které neobsahuje žádnou spořicí složku. Jeho výhodou je proto velmi zajímavá cena. Flexibilní pojištění MojeJistota nabízí pojistnou ochranu při nemoci, úrazu, ztrátě zaměstnání i úmrtí. V rámci jedné smlouvy dokáže pojistit kombinaci až 12 rizik.

Míru pojistné ochrany si může každý klient volit individuálně podle své momentální životní situace. V praxi to znamená, že může kdykoliv přidat, měnit nebo rušit rozsah pojistného krytí,“ uvedl Lukáš Fridrich, ředitel Marketingu Komerční pojišťovny.

Součástí pojištění je zdarma lékařská asistence. Ta poskytne bezplatně odborné zdravotnické konzultace nebo zařídí a uhradí transport ze zdravotnického zařízení zpět do České republiky.

MojeJistota je dalším z inovativních pojistných produktů, kterým Komerční pojišťovna reaguje na potřeby svých klientů. „Naši klienti nechtějí mít několik smluv pro krytí různých rizik. Chtějí mít jednu výhodnou smlouvu pro všechny své potřeby. A protože se jejich potřeby v čase mění, chtějí mít možnost svou smlouvu i krytá rizika flexibilně měnit,“ dodává Lukáš Fridrich.

Komerční pojišťovna patří k nejúspěšnějším pojišťovnám poskytujícím klasické bankopojištění. V polovině září získala v rámci cen Hospodářských novin první místo v kategorii Klientsky nejpřívětivější životní pojišťovna 2013 a druhé místo v kategorii Nejlepší životní pojišťovna 2013.

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Burzovní parket - Burza NYSE - New York Stock Exchange

Michael Burry: Pasivní investice jsou rizikem další krize

Pasivní investice do akciových indexů představují stejné riziko, jakým byly před finanční krizí v roce 2008 deriváty podložené americkými hypotékami. Varuje před tím Michael Burry, který vydělal na správném odhadu příchodu finanční krize.

Text: Petr Zámečník

12. 09. 2019

Specialisté na investice: Vracíme se k normálu. Party (ne)končí?

Ekonomika zpomaluje a zvyšování sazeb ČNB by mělo pokračovat i letos. Co to znamená pro investory? Specialisté na investice se shodují, že končí těžké období pro konzervativní fondy. Co může v letošním roce trhy ohrozit? A kde naopak vidí příležitosti?

Text: Jana Zámečníková

22. 02. 2019

Slasti a strasti spekulace na dluh

Nejeden začátečník je možností investovat na dluh a relativně nízkými úrokovými sazbami zlákán ke spekulaci. Pak jakási událost ve světě nečekaně vede k prodejní vlně a vyvstávajícím masivním nabídkám na prodej. Eventuální kupci se drží stranou a mnoho hráčů stojí v danou chvíli na stejné straně – prodejní, nabídkové; […]

Text: Radovan Novotný

24. 01. 2019


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *