CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

05. 03. 2013

0 komentářů

Subjekty:

AXA penzijní fond získal ocenění v anketě Zlatý Měšec 2013

 


 

 „Umístění ve čtenářské anketě Zlatý Měšec 2013 si velice vážíme a věříme, že budeme našim klientům i nadále přinášet kvalitní služby a servis, za něž nás takto ocenili,“ říká Eva Šebestová, manažerka PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Cílem ankety je zvolit nejlepší finanční instituci z pohledu komplexního hodnocení dostupnosti a kvality služeb. Hlasování veřejnosti v 9. ročníku ankety Zlatý Měšec 2013 probíhalo od 21. listopadu 2012 do 21. ledna 2013 v celkem pěti kategoriích: banky a družstevní záložny, pojišťovny, úvěrové společnosti, penzijní fondy a obchodníci s cennými papíry. Čtenáři mohli dát svůj hlas pouze jedné finanční instituci v dané kategorii. Hodnotili ji známkami 1 – 5 podle různých parametrů, jako například kvality, rozsahu a ceny služeb, klientského servisu nebo jednání se zákazníky.

Podle hodnocení serveru Měšec.cz se společnost AXA penzijní fond stala v rámci celé soutěže jedním ze skokanů roku. V kategorii penzijních fondů soupeřila AXA s dalšími devíti finančními společnostmi. Mezi nejdůležitější kritéria v hodnocení penzijních fondů patřily výše výnosů (60 %) a šíře doplňkových služeb, jako je pojištění, slevové programy a platební karty (30 %).

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Češi neradi riskují

Češi neradi riskují v kartách a bojí se investovat do akcií i start-upů

Pro Čechy je nejdůležitější morálka. Co si o nich, kdo myslí, je dokonce pro mnohé důležitější než jejich zdraví. Za riskantní považují například lhát v daňovém přiznání, ale i investovat do akcií a start-upů. Ještě větší hazard však vidí v sázení. Vsadit v kartách denní výdělek považuje za velký risk […]

Text: František Veselý

20. 12. 2019

Polská vlajka

Nový penzijní projekt v Polsku

Z regionu střední Evropy chodily v posledních letech spíš špatné zprávy pro tamní penzijní fondy. Polsko v roce 2013 snížilo jednorázově vládní dluh tak, že škrtlo pohledávky 2. pilířových penzijních fondů. Následovalo tak Maďarsko, inspirovalo Slovensko a v poslední fázi také likvidaci 2. pilíře v ČR.

Text: Jan Maňák

25. 09. 2018


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *