CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

20. 03. 2012

0 komentářů

Subjekty:

Letošním výsledkům ocenění GE Money Bank Obchodník roku kraloval opět Lidl

 


 

„Máme opravdu velkou radost, že se ocenění GE Money Bank těší rok od roku větší popularitě. Obchodníci každoročně aktivně komunikují se svými zákazníky, žádají je o podporu v soutěži a spotřebitelé se na oplátku zapojují do hlasování ve stále větším počtu. Letos prostřednictvím internetu a SMS zpráv hlasovalo rekordních 53 373 lidí. Dnes večer na slavnostním vyhlášení výsledků se také dozvíme, kdo z více než 30 000 tipujících v doprovodné anketě si odnese platební kartu GE Money Bank s věrnostním programem bene+ a 100 000 Kč,“ říká Josef Jehlík, manažer pro rozvoj obchodu GE Money Bank. 

 

Slavnostní vyhlášení konečných výsledků spolu s oceněním vítězů proběhne dnes, 20. března 2012 od 19 hodin v hotelu Ambassador v Praze.

 

Absolutním vítězem se letos již počtvrté stala společnost Lidl. Vítěz v této kategorii byl určen na základě kombinace umístění v oborových kategoriích a v kategorii Cena veřejnosti – tedy na základě výsledků průzkumu veřejného mínění (70 %) a hlasování veřejnosti (30 %).

 

Oborové kategorie

Výsledky oborových kategorií vycházejí z expertního průzkumu veřejného mínění.[1] Tabulka s výsledky jednotlivých kategorií je uvedena na konci této tiskové zprávy.

 

Společnosti IKEA v kategorii Prodejce nábytku roku a OBI v kategorii Hobbymarket roku opět potvrdily dosud nepřekonané prvenství ve svých oborech. Po několikáté v řadě si vítězství v kategorii Nediskontní řetězec roku odneslo také Tesco a potřetí v řadě Aukro.cz za Internetový obchod roku. Specializovaným obchodem roku 2011 se stal nováček soutěže společnost Tescoma.

 

Cena veřejnosti

Svůj názor na kvalitu a rozsah služeb jednotlivých českých obchodníků vyjádřili sami spotřebitelé prostřednictvím SMS a internetového hlasování[2] a určili tak vítěze kategorie Cena veřejnosti. Tím se letos s velkým náskokem stal diskontní řetězec Lidl.

 

Osobnost maloobchodu

Součástí ocenění GE Money Bank Obchodník roku je také kategorie Osobnost maloobchodu. Odborná porota nominovala pět výrazných osobností českého maloobchodu. O vítězi rozhodnou svými hlasy přímo hosté dnešního slavnostního gala večera v hotelu Ambassador. Podrobnější popis kategorie, nominační kritéria a jména porotců i nominovaných jsou uvedeny v samostatné tiskové zprávě.

 

Záštitu nad letošním oceněním GE Money Bank Obchodník roku 2011 převzali premiér Petr Nečas a ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba.

Více informací o soutěži naleznete na stránkách www.obchodnik-roku.cz.

Seznam vítězů ocenění GE Money Bank Obchodník roku 2011

Kategorie

Vítěz

Absolutní vítěz  GE Money Bank Obchodník roku 2011

Lidl

Nediskontní obchodní řetězec roku 2011

Tesco

Diskont roku 2011

Lidl

Internetový obchod roku 2011

Aukro.cz

Prodejce drogistického zboží roku 2011

dm drogerie markt

Hobbymarket roku 2011

OBI

Prodejce elektro roku 2011

ElektroWorld

Prodejce nábytku roku 2011

IKEA



[1] Průzkum provedla v lednu 2012 výzkumná agentura INCOMA Gfk. Průzkum byl proveden na reprezentativním vzorku 1000 respondentů z celé České republiky ve věku 15 až 69 let.

 

[2] Hlasování veřejnosti v letošním ročníku probíhalo od 28. listopadu 2011 do 29. února 2012.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

GE Money Bank odchází… přivítejte MONETA Money Bank

Americká skupina General Electric se zbavuje svých finančních částí. Výsledkem je prodej české GE Money Bank prostřednictvím IPO na pražské burze – a její změna na MONETA Money Bank. Co se změní pro klienty a jaké perspektivy mají akcionáři?

Text: Petr Zámečník

10. 05. 2016

GE Money Bank chce na burzu. Za kolik se vyplatí ji koupit?

GE Money Bank oznámila záměr vstoupit na pražskou burzu. Akcie v prvním kole nabídne institucionálním investorům, pak je ale bude moci koupit kdokoli. Za jakou cenu se vyplatí? A jak dopadne vstup GE Money Bank na další bankovní tituly na burze?

Text: Petr Zámečník

12. 04. 2016


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *