CZK/€ 25.145 -0,12%

CZK/$ 23.453 -0,12%

CZK/£ 29.417 -0,12%

CZK/CHF 25.692 -0,24%

30. 11. 2021

0 komentářů

Hello bank! zvyšuje úroky na spořicím i běžném účtu pro všechny klienty

 

Hello bank! od 1. prosince opět zvyšuje úroky na svých depozitních produktech pro všechny klienty bez rozdílu a bez dalších podmínek.

Loading



 

Hello spoření se dlouhodobě řadí mezi nejvýhodnější a nejstabilnější spořicí účty na českém trhu. Vždy nabízelo nadstandardní podmínky pro běžné střadatele. Po říjnovém zvýšení tak nyní opět měníme zhodnocení úspor našich klientů. A to hned u dvou produktů! Hello spoření nově nabízí 1,8% ročněpro všechny klienty a jejich vklady do 200 000 Kč. Navíc i náš běžný účet, Hello účet, je nyní úročen 0,5% ročně do výše 100.000 Kč.

Podmínky pro oba produkty vstupují v platnost 1. prosince 2021 a platí pro nové i stávající klienty bez rozdílu. Hello spoření i Hello účet jsou zdarma, bez jakýchkoli poplatků a je snadné si je založit on-line. Jsou také plně obslužné v mobilní aplikaci banky, kdy i ze spořicího účtu je možné posílat peněžní prostředky kdykoli a kamkoli jen na pár kliknutí. K Hello účtu je zdarma poskytována debetní karta MasterCard a samozřejmostí jsou i mobilní platby Apple Pay a Google Pay.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Komentář: Evropu ESG oslabuje, těží z toho americké akcie i banky

Evropské akcie se letos ocitly v historicky rekordní slevě vůči těm americkým. Vyplývá to ze srovnání poměrového ukazatele vyhlížené tržní ceny akcie a čistého zisku na akcii na horizontu dalších dvanácti měsíců. V potaz jsou přitom vzaty všechny klíčové akciové tituly jak ve Spojených státech, tak v Evropě.

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

29. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *