Středa 26. ledna. Svátek má Zora.

Hello bank! zvyšuje úroky na spořicím i běžném účtu pro všechny klienty

Banky 30.11.2021 | 12:06 0 Komentářů

Hello bank! od 1. prosince opět zvyšuje úroky na svých depozitních produktech pro všechny klienty bez rozdílu a bez dalších podmínek.

Hello spoření se dlouhodobě řadí mezi nejvýhodnější a nejstabilnější spořicí účty na českém trhu. Vždy nabízelo nadstandardní podmínky pro běžné střadatele. Po říjnovém zvýšení tak nyní opět měníme zhodnocení úspor našich klientů. A to hned u dvou produktů! Hello spoření nově nabízí 1,8% ročněpro všechny klienty a jejich vklady do 200 000 Kč. Navíc i náš běžný účet, Hello účet, je nyní úročen 0,5% ročně do výše 100.000 Kč.

Podmínky pro oba produkty vstupují v platnost 1. prosince 2021 a platí pro nové i stávající klienty bez rozdílu. Hello spoření i Hello účet jsou zdarma, bez jakýchkoli poplatků a je snadné si je založit on-line. Jsou také plně obslužné v mobilní aplikaci banky, kdy i ze spořicího účtu je možné posílat peněžní prostředky kdykoli a kamkoli jen na pár kliknutí. K Hello účtu je zdarma poskytována debetní karta MasterCard a samozřejmostí jsou i mobilní platby Apple Pay a Google Pay.