CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

04. 09. 2018

0 komentářů

Klausův ekonom Slaný míří do DRFG

 

Dosavadní ředitel sekce ekonomických studií Institutu Václava Klause Martin Slaný se od září stává hlavním ekonomem investiční skupiny DRFG. Bývalý dlouholetý Klausův poradce pro ekonomiku a v posledních třech letech Klausova úřadu i ředitel jeho sekretariátu bude mít na starosti vyhodnocování ekonomických příležitostí a potenciálních rizik, zpracovávání dopadových studií, ekonomických a statistických analýz a také prezentaci směrem k obchodním partnerům a veřejnosti.

Loading



 

„Příchod do DRFG je logickým vyústěním mého pohybu od státního sektoru k tomu soukromému. Rád bych zde zužitkoval své analytické a komunikační schopnosti, a to jak směrem do firmy, tak především směrem k veřejnosti. DRFG vnímám jako dynamickou firmu, která si za několik málo let vybudovala významnou pozici na trhu jako společnost s erudovaným vedením, které má jasnou vizi, jak se stát jednou z nejvýznamnějších investičních společností u nás i v regionu střední Evropy,“ říká Martin Slaný.

Funkce hlavního ekonoma byla dosud v investiční skupině DRFG neobsazena. Silné analytické oddělení DRFG sice komentovalo ekonomické dění ústy několika analytiků, dynamický vývoj skupiny si ale nyní vyžádal angažování ekonomické tváře a hlasu na plný úvazek.

„Martin Slaný je ekonomický expert, který nám díky své dobré orientaci v makroekonomickém dění dokáže pomoci s rozvojem skupiny. Zároveň bude v odborné debatě týkající se ekonomických témat, ale i směrem k laické veřejnosti, důstojným reprezentantem naší investiční skupiny,“ říká k jeho příchodu předseda představenstva a majoritní akcionář DRFG David Rusňák.

Tisková zpráva: DRFG

REKLAMA

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *