CZK/€ 25.175 +0,04%

CZK/$ 23.482 +0,00%

CZK/£ 29.451 +0,26%

CZK/CHF 25.753 +0,09%

19. 12. 2017

0 komentářů

Subjekty:

V BISNODE JSOU JEŽÍŠKOVA VNOUČATA

 

Zaměstnanci Bisnode se letos rozhodli seniorům zpříjemnit Vánoce, a tak se zapojili do charitativního projektu Českého rozhlasu Ježíškova vnoučata. Klientům Centra pro seniory Kolín zakoupili a osobně přivezli tiché kuželky.

Loading



 

Nápad potěšit seniory v předvánočním čase vznikl v Bisnode zcela spontánně. A protože je bowling naším oblíbeným firemním sportem, hned nám padlo do oka společné přání klientů z kolínského Centra pro seniory. Navíc se nám moc líbilo, že se jedná o dárek hned pro celé osazenstvo seniorského domova.“ říká ředitelka lidských zdrojů Bisnode Daniela Velíšková. „Moc mě potěšilo, že kolegové jen pasivně nečekají, jak se k CSR postaví zaměstnavatel, ale že jsou vnímaví k příležitostem ve svém okolí. Od první zmínky o Ježíškových vnoučatech jsme měli celý příspěvek na dárek během 3 dnů.“, dodala Daniela Velíšková.

Ježíškova vnoučata jsou projektem Českého rozhlasu, který propojuje osamocené lidi v domovech a dalších státních i nestátních zařízeních pro seniory s dárci, kteří se rozhodnou jim na vlastní náklady splnit přání nebo poskytnout věcný dar.

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz

 


Související články

Vánoce - Náměstí míru - Ježíšek platí bitcoinem

Ježíšek platí bitcoinem

Virtuální kryptoměna bitcoin nejprve dobyla podsvětí. Pak zachvátila svět. A nakonec jí podlehl i Ježíšek…

Text: Petr Zámečník

22. 12. 2017

Ježíšek vs. Santa Claus: Kdo vyhrává?

Souboj mezi marketingově úspěšným Santa Clausem oděném v červeném kabátě od Coca Coly a Ježíškem ovinutým v plenčičkách probíhá na českém území přes 20 let. Z Ježíškova monopolu se stal po pádu železné opony duopol a sobí spřežení obsadilo kdejakou předzahrádku. A kdo aktuálně vítězí?

Text: Petr Zámečník

18. 12. 2012


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *