Úterý 22. září. Svátek má Darina.

Získat investory pro částku 2 miliony korun za méně než 12 hodin? S finGOOD to není problém, ukazuje projekt firmy KPS Automobile

Investice finGOOD 29.10.2019 | 15:18 0 Komentářů

Praha, 29. října 2019 – Celkem 2 miliony korun českých se podařilo získat firmě KPS Automobile s.r.o. pro svůj rozvoj prostřednictvím crowdfundingové platformy finGOOD. Nabídka investice byla zveřejněna 24. října 2019 a celá částka byla zainvestována za méně než 12 hodin. Výnos z investice je 9,5 % p.a. a splatnost 36 měsíců. Vzhledem k velkému zájmu investorů využila firma KPS Automobile s.r.o. smluvní možnost navýšení úvěrové částky o 20 %, celkově tedy na 2,4 milionu korun.

„Jsme rádi, že je o investice prostřednictvím naší platformy takový zájem. Firma KPS Automobile u nás přitom nežádala o investici poprvé. Rychlost zainvestování byla blesková i minule, kdy se 95 % celé částky téměř 1,5 milionu korun sesbíralo do 7 minut a zbytek pak do 1 hodiny,“ říká Vít Endler, CEO crowfundingové platformy finGOOD.

KPS Automobile s.r.o. je ryze českou společností zabývající se výrobou obytných vestaveb automobilů značky KRS. Věnuje se zejména sériové výrobě těchto vozů, ale část produkce je realizována také na individuálně. Na trhu působí od roku 1999.