CZK/€ 25.155 -0,32%

CZK/CHF 25.687 -0,48%

03. 12. 2012

Subjekty:

Volksbank CZ rozšířila možnosti mezinárodního platebního styku

„Rozšířením Sberbank platby o další měny a o další země rozvíjíme naše služby poskytované českým klientům ve spolupráci s mateřskou společností Sberbank Rusko. Ruský trh je považován za velice atraktivní a prostřednictvím speciálních plateb, jako je Sberbank platba či Rubl platba, se ho snažíme klientům ještě více zpřístupnit. Ačkoliv v sazebníku Volksbank se tato úprava objeví s platností až od 5. února 2013, jako předvánoční benefit našim klientům jsme zvýhodněné podmínky pro rozšířenou Sberbank platbu začali aplikovat již nyní. Navíc od prosince realizujeme rublové platby i Sberbank platby typu OUR za ještě výhodnějších podmínek,“ řekla Renáta Brabcová, vedoucí Sales Management Corporate Volksbank CZ.

Cena Sberbank platby zůstává stejná, jako byla zavedena v červenci 2012, kdy se Sberbank platba objevila v nabídce Volksbank CZ. V rámci speciální akce banka kromě rozšířené nabídky měn rozšiřuje i seznam partnerských bank, pro které platí zvýhodněné podmínky. Nově zahrnuje kromě Sberbank Rusko také její pobočky v Bělorusku, Kazachstánu a na Ukrajině. Volksbank rovněž upravuje ve prospěch klientů příplatky typu OUR u plateb s vazbou na Rusko – pro rublové platby je příplatek nulový a pro Sberbank platbu v měnách USD, EUR či CZK je stanoven na fixní částku 300 korun.

Sberbank platba – poplatky:                                                   Rubl platba – poplatky:

Sberbank platba příchozí          zdarma                                    Rubl platba příchozí      100 Kč

Sberbank platba odchozí          100 Kč                                     Rubl platba odchozí      300 Kč