CZK/€ 25.265 +0,14%

20. 10. 2020

Subjekty:

UNIQA: Moderní pojištění OSOBNÍ STRÁŽCE pro Raiffeisenbank

UNIQA pro Raiffeisenbank připravila zcela nový pojistný produkt Osobní strážce pro případ neoprávněných transakcí a krádeže nebo ztráty osobních věcí. K tomu přidává kybernetickou asistenci pro různé patálie spojené s digitálním světem. Moderní produkt reaguje na aktuální potřeby lidí a je na trhu v tomto rozsahu ojedinělý. Klienti Raiffeisenbank si Osobního strážce mohou sjednat k běžnému účtu (debetní karta) i kartovému účtu (kreditní karta) kompletně on-line.

Pojištění od UNIQA se vztahuje na zneužití internetového bankovnictví, mobilního bankovnictví a všech platebních karet, které klient v Raiffeisenbank má v jakékoli formě (platební karta, aplikace v hodinkách nebo v mobilu). Pojistná ochrana se poskytuje dále pro případ ztráty anebo odcizení osobních věcí, jako jsou např. klíče, doklady, notebook, mobilní telefon, hodinky, ale také třeba snubní prsten, tramvajenka, léky na předpis nebo brýle a spousta dalších. Limit plnění pro takové nepříjemné pojistné události činí až 50 000 korun.

V dnešní době se hodí kvalitní kybernetická asistence, protože internet je čím dál nebezpečnější prostor. Osobní strážce obsahuje např. IT asistenci, obnovu dat z datových nosičů, pojištění nákupu zboží na internetu nebo právní asistenci v případě poškození nebo zneužití osobních údajů a poškození osobní pověsti klienta.

Cena kompletního balíčku je 89 Kč měsíčně a pojistná ochrana platí pro celý svět.

„V minulém roce jsme inovovali produkt pro spotřebitelské úvěry Raiffeisenbank, dále pro hypoteční úvěry, a nyní pokračujeme s platebními kartami. Vše je v souladu s naším cílem mít pro naše obchodní partnery a jejich zákazníky komplexní, a přesto transparentní a srozumitelné produkty bankopojištění pro všestrannou ochranu. Samozřejmě vše při zachovaní nadstandardní kvality pojistného krytí, minima výluk a férové ceny,“vysvětlil strategii Robin Dejmek, ředitel spolupráce s finančními institucemi UNIQA pojišťovny.

Pojistný produkt Osobní strážce je dostupný v mobilním i internetovém bankovnictví. Jde o plně automatizovaný proces, žádost lze tedy vyřídit kompletně on-line.