Středa 22. listopadu. Svátek má Cecílie.

Unikátní diamant za 16 milionů USD se stěhuje do Prahy

Investice 30.10.2014 | 12:39 0 Komentářů

Exkluzívní výstava diamantů bude k vidění od 6. listopadu 2014 v Praze. Největším skvostem expozice bude unikátní 64karátový diamant v hodnotě 16 milionů USD. Výstavu organizuje česká společnost Diamonds International Corporation (DIC). Jde o vůbec největší akci tohoto druhu pořádanou v Evropě. (Tisková zpráva: Diamonds International Corporation)

Lákadly diamantové výstavy budou diamanty osazené v nádherných špercích, především pak volné diamanty různých velikostí, fascinujících barev, ale i diamanty, které budou prezentovat různé typy brusů. K vidění bude i řada luxusních diamantových setů, hodinek a originálních prstenů, které jsou výsledkem ruční řemeslné výroby.

Pro návštěvníky je přichystána i široká paleta diamantů s váhou od 1 do 10 karátů různých parametrů. Dále budou na výstavě i diamanty barevné, například 10,30karátový diamant v intenzívní žluté barvě, který byl vytěžen v Jižní Africe v roku 2013 a surovina puvodně vážila 28 karátů. Jeho hodnota je 400 tisíc USD.

Diamantovou výstavu, kterou zahájí Miss Universe Gabriela Isler a Miss USA Nia Sanchez, můžete navštívit v showroomu DIC v Široké 15, Praha 1 – Josefov. Otevřena bude denně od 6. do 16. listopadu 2014 od 10:30 do 19.00. Neváhejte a přijďte si prohlédnout unikátní diamanty na této jedinečné akci pořádané v Evropě.