CZK/€ 25.305 -0,06%

CZK/CHF 25.911 +0,38%

18. 09. 2017

Subjekty:

UniCredit na prvním místě v 11 zemích v oblasti Cash Managementu podle průzkumu Euromoney

Skupina UniCredit se podle průzkumu Cash Management Survey 2017 časopisu Euromoney umístila na prvním místě v oblasti cash managementu (plánování likvidity a řízení platebních toků) v 11 zemích, včetně České republiky. Bezkonkurenčního úspěchu v prestižním průzkumu potvrdilo dominantní a vedoucí postavení banky na trhu v evropském regionu. Letošní úspěch navíc podtrhuje i navýšení počtu prvních míst, z loňských 5 na letošních 11.

Průzkum Cash Management Survey 2017 realizoval odborný časopis Euromoney. Zúčastnili se ho přední poskytovatelé produktů a služeb v oblasti cash managementu (plánování likvidity a řízení platebních toků). Letošní 16. ročník zahrnuje odpovědi od více než 25 000 významných společností a 2 500 finančních institucí, což představuje nejkomplexnější hodnocení v oblasti plánování likvidity a řízení platebních toků.

„Letošní výsledky nás potěšili. Plánování likvidity a řízení finančních toků je klíčovou službou pro naše klienty. Toto ocenění ukazuje na kvalitu naši produktové nabídky v této oblastí, která je určená firmám všech velikostí – od těch nejmenších, až po nadnárodní korporace. Získat ocenění, ve kterém hodnotí právě klienti, je pro nás fantastickou zpětnou vazbou a potvrzením, že naše snaha má smysl,“ uvedl po ohlášení výsledků Gianfranco Bisagni, ředitel Divize firemního a investičního bankovnictví ve společnosti UniCredit.

Letošní výsledky představují pro Skupinu UniCredit značný posun oproti loňskému roku z pěti na jedenáct prvních míst.