CZK/€ 25.265 +0,14%

CZK/CHF 26.084 +0,21%

11. 11. 2014

Subjekty:

Služba ERSTE Premier slaví již čtvrté narozeniny. Klienti ERSTE Premier dostanou od České spořitelny dárek: luxusní kartu nejvyšší řady MasterCard World Elite

Klientská báze ERSTE Premier vzrostla za poslední rok o 35 % a její klienti provedli o 36 % bankovních operací více než vloni

Nová karta s bezkontaktní technologií přináší svým majitelům z řad klientů ERSTE Premier nadstandardní služby a rozšiřuje stávající benefity. Po jejím předložení mají volný vstup do letištního salónku MasterCard v Praze a do partnerských salonků MasterCard ve Vídni a přibudou další v rámci Evropy. Karta MasterCard World Elite je vydávána jen k Osobnímu účtu Premier a není jinak běžně dostupná. Karta je určena výhradně pro bonitní klienty s nejvyššími nároky a rozšiřuje výhody Premier Benefit Clubu klientů ERSTE Premier do celého světa. Pozdní check-out či privilegia VIP hosta v hotelech na všech kontinentech, bezplatné wellness procedury, golf nebo stylové nákupy, například pod hlavičkou VIP Personal Shopping na MR PORTER.COM se značkovým oblečením pro muže, či na NET-A-PORTER.COM s nejluxusnější dámskou módou.

Kartu MasterCard World Elite v matně černém designu se stříbrným logem obdrží v průběhu listopadu klienti ERSTE Premier zdarma, místo karty MasterCard Standard Premier. Držitelé karet Visa Classic Premier si stejné potěšení budou moci dopřát v novém roce 2015. Na začátku roku budou karty MasterCard World Elite doručeny i jim. Optimální kartové portfolio v ERSTE Premier tvoří kreditní karta Visa Infinite a debetní karta MasterCard World Elite, které klientovi přinášejí řadu benefitů:

– Cestovní pojištění Premier

–Concierge – služby osobního asistenta

– Emergency Servis

– Vstupy do letištních salónků

– Členství v Premier Benefit Club

– MasterCard ELITE program

– A World of VIP Recognition

– My Visa Luxury Hotels

Placením kartami vydanými Českou spořitelnou získávají klienti ERSTE Premier nejen tyto benefity, ale navíc mohou ovlivnit cenu za poskytované služby a mít je i zcela zdarma.

Značka ERSTE Premier je na trhu právě čtyři roky. Nyní se blíží k cílenému naplnění portfolia a oproti minulosti, kdy se zaměřovala primárně na akvizici nových klientů, se více orientuje na zlepšování služeb. Klientská báze ERSTE Premier vzrostla za poslední rok o 35 % a průměrný objem banking bussines vzrostl o 36 %. Aktivita je vidět i v nárůstu počtu poskytnutých hypoték, kdy ERSTE Premier letos dosáhlo 9% podílu na všech poskytnutých hypotékách ČS. Kvalita privátního bankovnictví ERSTE Premier pramení z provázanosti a úzkého vztahu k mateřské Erste Group, kterou letos mezinárodní časopis The Banker vyhlásil Nejlepší privátní bankou ve střední a východní Evropě.