Pondělí 19. dubna. Svátek má Rostislav.

Setkání spolupracovníků RENOMIA NETWORK na Seči

Pojištění 18.11.2014 | 14:20 0 Komentářů

Členové největší sítě pojišťovacích makléřů v České republice, RENOMIA NETWORK, se sešli v Hotelu Jezerka u vodní nádrže Seč. Hlavními tématy setkání, kterého se zúčastnilo 160 spolupracovníků, byly novinky z RENOMIA GROUP a aktuální trendy v pojišťovnictví. (Tisková zpráva: RENOMIA)

Síť pojišťovacích makléřů společnosti RENOMIA patří k nejlépe prosperujícím franšízám v českém prostředí a pro své členy organizuje pravidelná setkání, při kterých je pro ně připraven zajímavý program v podobě odborných přednášek, diskusních seminářů a workshopů a bohatých doprovodných aktivit. Tentokrát mohli členové RENOMIA NETWORK kromě pracovní a odborné části absolvovat například hodinu se stylistkou a vizážistkou, zahrát si volejbal nebo navštívit taneční lekci se známým tanečníkem Petrem Čadkem. Večerní část zpříjemnila účastníkům Eva Samková, olympijská vítězka ve snowboardcrossu, která se s nimi podělila nejen o své sportovní zkušenosti.

Jedním z témat setkání spolupracovníků byly také Hodnoty RENOMIA, kterými se řídí všichni členové sítě jak při poskytování služeb klientům, tak při práci v týmu. Debata, nad jejich významem a přínosem pro práci pojišťovacích makléřů a předání zkušeností novým členům sítě byla inspirací a motivací pro všechny zúčastněné,“ komentuje program setkání sítě RENOMIA NETWORK její ředitelka Klára Kodua.