Pátek 16. dubna. Svátek má Irena.

RENOMIA uspořádala obchodní konferenci

Pojištění 08.04.2015 | 13:12 0 Komentářů

RENOMIA, a. s., největší pojišťovací makléř na českém trhu, uspořádala v Praze obchodní konferenci. Vedení firmy, obchodníci, ředitelé poboček a oddělení RENOMIA se sešli v prostorách Konferenčního centra U Hájků, kde se věnovali vyhodnocení roku 2014 a aktuálním trendům a novinkám. (Tisková zpráva: RENOMIA)

Účastníci konference zhodnotili úspěšný loňský rok a seznámili se s rozvojem obchodní strategie pro rok 2015. Byly jim představeny novinky z RENOMIA BENEFIT, specializovaného oddělení pro oblast pojištění zaměstnanců a manažerů, a o své zkušenosti při získávání zajímavých klientů se podělili pracovníci RENOMIA AGRO, oddělení zastřešující sektor zemědělských rizik. V odpolední části vystoupil zahraniční host, Duncan Berrevoet z holandské makléřské společnosti Meijers Assurantien B. V., který hovořil o svých mnohaletých obchodních zkušenostech na mezinárodním pojišťovacím trhu. Následovala živá diskuze a celá prezentace vzbudila u účastníků konference velký pozitivní ohlas.

„Pravidelná setkávání, vzdělávání a výměna zkušeností se nám dlouhodobě osvědčila,“ říká Klára Kodua, obchodní ředitelka RENOMIA GROUP, a dodává, „je to příležitost nejen pro získání informací a užitečných rad, ale i možnost setkat se v širším počtu s kolegyněmi a kolegy, diskutovat s nimi nad zajímavými případovými studiemi a prohlubovat přátelské vztahy v rámci obchodního týmu.“