Neděle 18. dubna. Svátek má Valérie.

RENOMIA pomáhá v rámci dobrovolnických dnů

Pojištění 16.10.2014 | 15:14 0 Komentářů

RENOMIA, a. s., největší česká pojišťovací makléřská společnost, podporuje firemní dobrovolnictví v rámci tzv. Dobrovolnického dne RENOMIA. V letošním roce již 68 zájemců využilo možnost věnovat jeden pracovní den v roce ve prospěch vybrané neziskové organizace a podpořit tak dobrou věc kdekoliv v České republice. Pracovníci RENOMIA pomáhali v zoologických zahradách, handicapovaným spoluobčanům či v organizaci Rezekvítek. (Tisková zpráva: RENOMIA)

Společnost RENOMIA se zapojila do projektu firemního dobrovolnictví a nabízí svým zaměstnancům možnost se aktivně podílet na charitativních projektech. Dobrovolníci z RENOMIA se soustředili na oblast ochrany životního prostředí v rámci organizace Rezekvítek, na pomoc při opravách a údržbových pracích v zoologických zahradách, ale i na oblast sociální péče. Zde se dobrovolníci z řad RENOMIA věnují například pomoci handicapovaným občanům.

„Jsme rádi a těší nás, že naše kolegyně a kolegové chtějí být prospěšní nejen ve svém zaměstnání, ale rádi věnují svůj čas i pro dobrou věc,“ komentoval dobrovolnickou činnost zaměstnanců Pavel Nepala, managing partner RENOMIA, a. s. „Myšlenka dobrovolnictví a vzájemné pomoci je nám velmi blízká i z důvodu našich firemních hodnot a cílů, které nás motivují být nejen společensky odpovědnou firmou, ale zároveň mít kvalitní a spokojený tým,“ dodal P. Nepala.

Dobrovolnický den RENOMIA je společností hrazen stejně jako běžný pracovní den a může se ho zúčastnit každý z kolegyň a kolegů, kterého baví pomáhat a zároveň by rád část svého pracovního času věnoval podpoře druhým. Zaměstnanci si možnosti pomoci vybírají prostřednictvím portálu www.zapojimse.cz, kde naleznou širokou nabídku aktivit ve všech regionech.

„Dobrovolnické dny, při kterých zaměstnanci RENOMIA odvedli kus práce, jsou oboustranně přínosné a udělá se při nich mnoho užitečného pro ohroženou přírodu. Podpora dobrovolnictví a environmentální osvěta jsou součástí poslání Rezekvítku, který se o přírodu a ekologické vzdělávání stará již přes dvacet let,“ dodává Vilém Jurek, vedoucí úseku Péče o přírodu sdružení Rezekvítek.