Pondělí 12. dubna. Svátek má Julius.

RAIFFEISENBANK OTEVŘELA NOVOU POBOČKU V TŘEBÍČI

Banky Raiffeisenbank 22.09.2015 | 11:20 0 Komentářů

V souladu se strategií být klientům co nejblíže a rozšiřovat svá zastoupení v regionech otevřela Raiffeisenbank v centru Třebíče zcela novou pobočku. U příležitosti slavnostního zahájení provozu předal ředitel pobočky Dalibor Šoustal starostovi města Pavlu Janatovi šek na třicet tisíc korun. Tyto finanční prostředky věnuje Raiffeisenbank na rekonstrukci a vybavení dětských hřišť v Třebíči.

„Klienti se mohou těšit na komplexní nabídku finančních produktů včetně profesionálního poradenství. Naše služby budeme poskytovat nejen fyzickým osobám, ale také firmám, kterým pomůžeme s běžnou agendou i se složitějším financováním,“ říká ředitel nové pobočky Raiffeisenbank v Třebíči Dalibor Šoustal a dodává: „Klientům sjednáme úvěrové i hypoteční produkty a k dispozici jim je také bankomat s nonstop provozem i pokladna se směnárnou.“

Novou pobočku naleznouklienti přímo v centru města na Karlově náměstí. Jedná se o první obslužné místo Raiffeisenbank v Třebíči. V současné době má banka v České republice více než 120 poboček ajejich počet plánuje i nadále zvyšovat.

Adresa pobočky: Jejkovská brána 36/1, 674 01 Třebíč

Den