CZK/€ 25.165 +0,04%

CZK/CHF 25.729 +0,16%

21. 05. 2013

Subjekty:

První online platforma pro investování do prémiových devizových produktů od Citibank

Průměrný úrokový výnos prémiových devizových produktů Citibank se pohybuje na úrovni 5 % ročně. V porovnání s obdobnými produkty na trhu vyniká svou dostupností – především pak nízkým objemem finančních prostředků nezbytných pro investici, která začíná už na 100 000 korunách. Investice do prémiových devizových produktů přináší krátkodobé možnosti zhodnocení s dobou splatnosti od jednoho týdne do tří měsíců.

Prémiové devizové produkty je možné obchodovat jak na pobočce Citibank, tak po telefonu s investičním bankéřem. Nově nyní též s využitím online platformy v internetovém bankovnictví Citibank Online. „Snažíme se, aby investování bylo pro naše klienty jednoduché a produkt se flexibilně přizpůsoboval jejich potřebám. A v neposlední řadě, aby jim takový produkt přinášel zajímavý výnos. To vše se potkává u našich prémiových devizových produktů. Výsledkem je vysoký zájem našich klientů. Prémiové devizové produkty obchoduje již více než 30 % klientů Citibank, kteří splňují požadavky na obchodování produktu,“ uvedla Veronika Špaňárová, ředitelka retailového bankovnictví Citibank.

O tom, že se prémiové devizové produkty setkaly s mimořádným úspěchem u klientů, svědčí i objem prostředků, které klienti Citibank v České republice zobchodovali od loňského srpna. Částka činí více než 2,5 mld. Kč.