Neděle 25. října. Svátek má Beáta.

Představenstvo Partners rozšířeno na sedm členů

Představenstvo společnosti Partners Financial Services, a. s., bylo od 1. července 2014 rozšířeno o dva další členy, nyní je tedy sedmičlenné. Novými členkami představenstva se staly Vladislava Cisarzová, obchodní ředitelka, a Lada Kičmerová, ředitelka marketingu a PR. Změny schválila valná hromada společnosti konaná 17. června 2014.

Na valné hromadě byly též schváleny změny ve struktuře představenstva. Dalšími dvěma místopředsedy představenstva se, také od 1. července 2014, stali Vít Mikolášek, ředitel právních služeb a compliance, a Petr Bartoš, ředitel Operations. Oba již v představenstvu byli jako členové.

Valná hromada též schválila čistý zisk za rok 2013 ve výši 97,724 milion korun. Zisk bude poukázán na účet nerozděleného zisku minulých let a dividenda z akcií společnosti Partners Financial Services v letošním roce vyplacena nebude. „Důvodem k tomuto rozhodnutí je, že jako akcionáři chceme dále investovat do rozvoje společnosti, do projektů a aktivit, které nás v dalších letech posunou zase o pořádný kus vpřed,“ uvádí Petr Borkovec, předseda představenstva Partners. Celkový obrat společnosti v roce 2013 činil 1,3 miliardy korun. Nejvíce rostoucí byla oblast úvěrů na bydlení, kde Partners opět potvrdili pozici jedničky na trhu s desetinovým podílem. Celkově sjednali úvěry na bydlení ve výši 16,5 miliardy korun.

Poslední významnou změnou vyplývající z konané valné hromady jsou noví akcionáři společnosti Partners. Stali se jimi Partneři společnosti a vybraní členové představenstva, kteří drží dohromady 7,75 procent akcií Partners.