Čtvrtek 24. září. Svátek má Jaromír.

Pobočky Equa bank nově také v Teplicích a Zlíně

Banky Equa bank 02.03.2015 | 12:33 0 Komentářů

Equa bank otevírá další dvě nové pobočky. Tentokrát ve Zlínském kraji ve Zlíně a v Ústeckém kraji v Teplicích. Každý, kdo si na těchto nových pobočkách založí do 30. dubna 2015 běžný účet, který je jako jediný na trhu zcela zdarma bez podmínek, může navíc dostat mimořádný bonus ve výši 300 korun. Equa bank má v současné době 41 obchodních míst. Do konce března plánuje otevření dalších dvou poboček.

Nové pobočky Equa bank ve Zlíně a v Teplicích nabídnou kompletní portfolio služeb. Každý klient, který si v nové pobočce zřídí do 30. dubna běžný účet a do dvou měsíců provede alespoň tři platby kartou, získá příjemný bonus 300 korun.

Ve Zlíně bude Equa bank v ulici J. A. Bati 5648 – areál Svit, budova č.32 a v Teplicích na Masarykově třídě 463/14.

„Pečlivě jsme vybírali místo, kde nové pobočky otevřeme, neboť jsme chtěli, aby bylo našim klientům dobře dostupné a zároveň lokalita byla příjemná a byli na ni zvyklí. Rozšiřování naší sítě poboček klienti jednoznačně vítají,” uvedl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Otevření nových poboček je součástí letošní plánované expanze Equa bank do regionů. Koncem roku 2015 chce mít banka zhruba šedesát obchodních míst po celé České republice.