Středa 22. září. Svátek má Darina.

OVB na 5. místě žebříčku finančních institucí Czech Top 100

Společnost OVB Allfinanz a.s. potvrdila své dobré hospodářské výsledky a vedoucí postavení na trhu finančně poradenských společností pátým místem v kategorii „Ostatní finanční instituce“ oborového žebříčku Czech Top 100 Nejvýznamnějších firem 2011.  Umístila se tak v oboru finančních zprostředkovatelů jako první a jediná. V minulých dnech navíc již potřetí za sebou získala jako jediná finančně-poradenská společnost v České republice nejvyšší ratingový stupeň AAA Excellent v rámci prestižního ocenění ČEKIA Stability Award.

V roce 2011 získala OVB Allfinanz, a.s. dále prestižní ocenění v oborové kategorii Dynamický růst soutěže Českých 100 Nejlepších. Stala se tak 8. nejrychleji rostoucí firmou v České republice.

„Pro nás jsou tato umístění a ocenění nejen důkazem naší dosavadní práce, ale také závazkem do budoucnosti,“ říká Michal Knapp generální ředitel a předseda představenstva OVB Allfinanz. „Umístění v prestižním žebříčku Czech Top 100 i Českých 100 Nej je dalším důkazem také rostoucího významu oboru finančního poradenství. Jsou to pro nás o to významnější ocenění, že se udála v roce dvacátého výročí naší činnosti na českém trhu,“ dodává Knapp.

V posledních týdnech představil OVB holding v rámci celoevropského OVB další změny, které by měly také posílit pozici OVB na českém trhu. Z nově optimalizovaných služeb budou profitovat především klienti OVB.