Čtvrtek 24. června. Svátek má Jan.

Novým generálním ředitelem GE Money Leasing byl jmenován Pavel Kubička

Banky 14.04.2016 | 10:46 0 Komentářů

Společnost GE Money Leasing vede od 1. dubna Pavel Kubička. Do funkce generálního ředitele přišel z Raiffeisenbank, kde působil šest let na postu ředitele Corporate Development. V pozici nahradil Tomáše Chrusta, který nadále zůstává činný ve skupině GE Capital. (Tisková zpráva: GE Money Leasing)

Zkušenosti sbíral v korporátním bankovnictví i v manažerském poradenství

Pavel Kubička vystudoval molekulární biologii a genetiku na Karlově univerzitě v Praze, kde získal magisterský titul. Poté vystudoval Rochester Institute of Technology, kde získal titul MBA. Kariéru zahájil v roce 1995 v poradenské společnosti McKinsey & Company. Působil zde osm let, pracoval na projektech v zemích střední a severní Evropy v oblastech bankovnictví, pojišťovnictví, biotechnologií a v chemickém průmyslu.

Od dubna 2004 řídil Pavel Kubička divizi Corporate Commercial Strategy v HVB a po její integraci se Živnostenskou bankou v nově vzniklé UniCredit Bank. Byl zodpovědný za segmentový a produktový management, strategické projekty a elektronické a internetové distribuční kanály v oblasti korporátního bankovnictví. V roce 2010 Pavel Kubička přestoupil do Raiffeisenbank, kde převzal pozici ředitele Corporate Development a v korporátním bankovnictví zodpovídal za strategii, segmentový management, produkty, podporu prodeje a za akceptaci platebních karet. Nyní působí v GE Money Leasing na pozici generálního ředitele.

Společnost GE Money Leasing se orientuje na financování osobních, užitkových a nákladních vozů, prostředků hromadné dopravy, strojů a technologických zařízení, kancelářské, zdravotnické a veterinární, zemědělské, lesnické, stavební, manipulační a komunální techniky. Z nabízených možností financování si klienti mohou vybrat z celé řady produktů finančního leasingu, úvěru a z několika variant operativního leasingu.