CZK/€ 25.200 +0,18%

21. 10. 2020

1 komentář

Subjekty:

Nové mobilní bankovnictví Raiffeisenbank nabízí elektronickou stvrzenku bankomatu nebo grafické přehledy

Raiffeisenbank po měsíci vydává další verzi Mobilního eKonta. Klienti mohou nově využít elektronickou stvrzenku bankomatu, grafické přehledy výdajů nebo možnost nahrávání dokumentů do banky.

V nové verzi mobilní aplikace Raiffeisenbank představuje funkci tzv. QR stvrzenky. Klienti si na všech bankomatech Raiffeisenbank mohou nechat vygenerovat QR kód a načíst jej pomocí bankovní aplikace, která stvrzenku vygeneruje v digitální podobě. Jednoduše ji pak mohou uložit do telefonu, na sdílený disk, poslat emailem nebo prostřednictvím komunikačních aplikací jako WhatsApp nebo Messenger.

Díky aktualizaci mohou také klienti třídit své transakce na účtu, debetní a kreditní kartě do 15 kategorií. Na přehledných grafech pak mohou sledovat své výdaje v jednotlivých kategoriích za posledních 12 měsíců.

„Díky této funkci klienti snadno zjistí, za co nejvíce utrácí, což jim pomůže mít své finance lépe pod kontrolou. Většinu karetních transakcí zatřídíme automaticky, abychom klientům co nejvíce ulehčili práci s tímto novým nástrojem. Zároveň však umožníme zařazení do kategorie každé platby libovolně změnit,” říká Filip Karbulka, manažer mobilního bankovnictví Raiffeisenbank.

V aplikaci by se měla v nejbližších týdnech objevit možnost nahrání dokumentů do banky. Klienti tak budou moci libovolný dokument vyfotit, nahrát dříve pořízený obrázek z galerie nebo dokument v PDF pomocí svého smartphonu. Nebudou tedy muset dokument tisknout a osobně donést na pobočku nebo posílat poštou.

„Neustále se snažíme vymýšlet funkce, které umožní klientovi plnohodnotně obsluhovat své finance pohodlně, bezpečně, odkudkoli,“ doplňuje Karbulka.

Vstoupit do diskuze 1 komentář