Sobota 26. září. Svátek má Andrea.

Návštěvníci festivalu United Islands vybrali z mobilního bankomatu České spořitelny více než 460 tisíc Kč

Návštěvníci festivalu United Islands České spořitelny provedli během dvou festivalových dní 429 výběrů z mobilního bankomatu České spořitelny v celkovém objemu 462 200 Kč. Meziročně tak jde o 64% nárůst v počtu a 73% nárůst v objemu výběrů. Průměrná výše výběru z mobilního bankomatu byla 1 077 Kč. Česká spořitelna pro své klienty na festivalu připravila také Modrou zónu s bohatým doprovodným programem. Letos budou moci mobilní bankomat i Modrou zónu využít ještě návštěvníci festivalů Colours of Ostrava a Hrady CZ.

Mobilní bankomat jsme veřejnosti představili v roce 2009 jako první banka v České republice. Každoročně stoupající počet i objem výběrů dokazuje, že jsme se vydali správnou cestou a že mobilní bankomat už na letní festivaly neodmyslitelně patří,“ uvedl Tomáš Kolář, ředitel odboru korporátní marketing a sponzoring České spořitelny. „Letos jsme mobilní bankomat umístili už na festival Mezi ploty a na závod Světového poháru horských kol v Novém Městě na Moravě, kde návštěvníci provedli dohromady 473 výběrů v celkovém objemu 685 400 Kč,“ dodal Tomáš Kolář.

Česká spořitelna v letošním roce umístí svůj mobilní bankomat ještě na festival Colours of Ostrava a také na všechny zastávky putovního festivalu Hrady CZ. Na těchto festivalech stejně jako na festivalu United Islands mohou klienti banky navštívit Modrou zónu České spořitelny, kde na ně čekají zábavné aktivity jako například výroba originálních odznáčků, herní konzole Nintendo, Airbrush, fotbálek a další. Mohou zde také soutěžit o zajímavé ceny, např. o konzoli Nintendo.