Sobota 31. října. Svátek má Štěpánka.

LBBW Bank CZ: závěrečný golfový turnaj v resortu Albatross

Banky Expobank 08.10.2013 | 14:42 0 Komentářů

LBBW Bank CZ připravila pro své privátní a firemní klienty a obchodní partnery poslední ze série golfových turnajů, tentokrát             v resortu Albatross. Tradičně zde proběhl i charitativní prodej míčků na podporu asociace APLA pomáhající lidem s autismem.

LBBW Bank CZ zakončila sérii malých golfových turnajů, jejichž  cílem bylo upevnit a rozvinout obchodní vztahy se svými privátními i firemními klienty a obchodními partnery. Letošní závěrečný golfový turnaj proběhl na hřišti golfového resortu Albatross. Jeho součástí byla i tradiční akce „charitativní jamka“. Výtěžek z prodeje golfových míčku putoval asociaci APLA, která pomáhá lidem s poruchami autistického spektra a kterou banka dlouhodobě podporuje.

Velmi rádi se s našimi klienty a partnery setkáváme na greenu. Zasportujeme si, doreagujeme se a máme příležitosti blíže poznat naše klienty a obchodní partnery i mimo banku a také podpořit asociaci APLA a rozšířit povědomí o problematice autismu,“ řekl Tomáš Zahálka, ředitel Privátního bankovnictví LBBW Bank CZ.

Tagy golf