Pátek 23. dubna. Svátek má Vojtěch.

KOMERČNÍ BANKA TRADIČNĚ OŽIJE SVÁTKEM HUDBY

Již tradičně se 19. června 2015 prostory centrály Komerční banky promění v koncertní síň. Banka, stejně jako celá skupina Société Générale, je dlouhodobým podporovatelem kvalitních uměleckých projektů. Proto se aktivně podílí i na mezinárodní hudební akci Svátek hudby (La Fête de la Musique), která se koná u příležitosti letního slunovratu a těší se oblibě veřejnosti ve více než 110 zemích světa.

Historie Svátku hudby sahá až do roku 1982 a své tradiční místo zaujímá také u Komerční banky, která se do této oslavy hudby zapojí již počtvrté. A to nejen jako organizátor, ale prostřednictvím svých zaměstnanců i jako aktivní účastník hudebního programu.

„Svátek hudby je akce, na kterou se každý rok těšíme. Jejím prostřednictvím totiž kulturně obohacujeme nejenom naše klienty a zaměstnance, ale také širokou veřejnost, která se přímo v prostorách Komerční banky stává aktérem nezapomenutelného a nevšedního zážitku,“ uvedla Kateřina Šušáková, ředitelka Komunikace KB.

Před centrálou Komerční banky v ulici Na Příkopě 33 v Praze si 19. června 2015 budou moci všichni přítomní užít tato vystoupení:

• 14:00        Haiya Tabla

Běžně patnáctičlenná formace hrající na arabské bubny – darbuky – vznikla v roce 2013 po zhruba dvouleté herní přípravě. Jednou z vystupujících je Hana Vršecká z úseku Marketing a Komunikace v Komerční bance.

• 15:00        JG kvintet

Jazzový soubor, který na české hudební scéně působí od roku 2012, představí hudbu z let 1930 až 1950. Na Bb trubku zahraje Jan Gostík z Obchodní divize Komerční banky v Praze.

• 16:00        Sběrné surovosti

Kvintet s širokým repertoárem od rocku přes jazz až po klasické blues. Zpěvačkou je Lenka Kristková z útvaru Compliance v Komerční bance.