CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

30. 10. 2014

Klienti Expobank zakončili golfovou sezonu a přispěli na charitu

Golf s novým ředitelem banky Mārisem Avotiņšem si mohli klienti Expobank zahrát na hřišti Albatross u Berouna. Pro klienty z Brna a okolí uspořádala banka turnaj také na golfovém hřišti Kaskády. Golfové turnaje pro své významné klienty privátního a korporátního bankovnictví, a také pro hypoteční makléře pořádá banka pravidelně a umožňuje tak setkání klientů a jejich bankéřů a poradců v neformálním prostředí.

Turnaje se opět účastnila zástupkyně Asociace pomáhající lidem s autismem (APLA) Alena Sojková, která poděkovala za výtěžek z prodaných golfových míčků v rámci „charitativní jamky“. V letošním roce činil příspěvek 20 500 korun. „Za tuto částku je možné poskytnout 6 týdnů osmihodinové denní odlehčovací péče o jedno dítě v našem centru. A to už je významná pomoc,“ vyčíslila praktické využití výtěžku „charitativní jamky“ účastníkům turnaje Alena Sojková.

„Zaměření banky na privátní, korporátní a affluentní klienty se nemění. Naším cílem je navázání kvalitních partnerských vztahů s našimi klienty i mimo kancelář a golf je tedy ideální příležitostí. V tradici pořádání golfových turnajů chceme pokračovat, stejně jako v dlouhodobé a úspěšné spolupráci s asociací APLA,“ ujistil účastníky turnaje Māris Avotiņš, předseda představenstva banky.