Středa 21. dubna. Svátek má Alexandra.

KB PENZIJNÍ SPOLEČNOST OSLAVILA 20 LET STABILITY A PARTNERSTVÍ S KLIENTY

KB Penzijní společnost (dříve KB Penzijní fond) oslavila 20. výročí od svého založení. Slavnostního aktu v Lobkovickém paláci na Pražském hradě se zúčastnili zástupci klientů, obchodních partnerů, akcionáře a dalších institucí.

„Během dvaceti let na českém trhu patřila KB Penzijní společnost vždy ke stabilním partnerům pro spoření na penzi. Přes různé ekonomické krize dokázala celých dvacet let uchovat a zhodnotit prostředky účastníků a poskytovat účastníkům kvalitní a spolehlivé služby,“ uvedl k výročí Pavel Racocha, předseda představenstva a výkonný ředitel KB Penzijní společnosti. Dále připomněl skutečnost, že do budoucna se český penzijní systém bez silné soukromé složky neobejde a penzijní spoření nabízí nízkonákladový, bezpečný a výnosný způsob, jak se zajistit na stáří.

KB Penzijní společnost nabízí klientům při spoření na dobu důchodového věku důležité jistoty a zkušenosti. Má stabilního a finančně silného vlastníka, kterým je Komerční banka, a může čerpat znalosti a zkušenosti z mezinárodní skupiny Société Générale, která je jednou z největších finančních skupin v Evropě. Na slavnostním setkání potvrdil Pavel Čejka, člen představenstva a správní ředitel KB, záměr působit dlouhodobě na českém penzijním trhu. V letošním roce akcionář dále výrazně navýšil kapitál KB Penzijní společnosti.

KB PS je 3. největší penzijní společností na českém trhu. Na penzi s ní aktuálně spoří 570 tisíc klientů, Objem spravovaných prostředků účastníků se blíží 40 miliardám korun.

O kvalitách KB Penzijní společnosti svědčí také fakt, že získala v hodnocení prestižního mezinárodního magazínu World Finance a finančního portálu Global Banking & Finance Review třikrát v řadě titul Nejlepší penzijní fond v ČR pro roky 2011, 2012 a 2013.