Pondělí 12. dubna. Svátek má Julius.

ING opět zabodovala v soutěži Fincentrum Banka roku 2014

Banky 14.11.2014 | 09:37 0 Komentářů

ING Penzijní společnost obsadila třetí místo v soutěži Fincentrum Banka roku ve své kategorii. Také životní pojištění ING Smart získalo v letošním ročníku soutěže bronzovou medaili v kategorii životní pojištění roku. (Tisková zpráva: ING)

„Z výsledků mám samozřejmě velkou radost. Ve finančních soutěžích se umisťujeme pravidelně a každé ocenění vnímám jako potvrzení správnosti cesty, kterou jsme se vydali. I v době, kdy realizujeme náročnou transformaci společnosti a intenzivně chystáme změnu značky ING na NN, se naší skupině podařilo vstoupit na amsterdamskou burzu a nadále se nám daří zlepšovat jak produkty, tak i péči o zákazníka. A klienti i odborníci to evidentně oceňují,“ uvedla generální ředitelka ING Životní pojišťovny a ING Penzijní společnosti Renata Mrázová.

Aktuální umístění navazuje na úspěchy v této soutěži z předešlých let, kdy životní pojištění ING Smart v letech 2011 a 2012 zvítězilo a v roce 2013 obsadilo druhé místo. Penzijní společnost (dříve ING Penzijní fond) se během předchozích dvou let umístila na druhém místě.