Úterý 21. září. Svátek má Matouš.

Golden Gate CZ rozšířila síť poboček

Investice 01.03.2017 | 16:18 0 Komentářů

Společnost Golden Gate CZ, největší prodejce drahých kovů na českém trhu, rozšířila síť svých poboček. Od ledna tohoto roku sídlí navíc i v Chomutově a v Mladé Boleslavi. Pobočky má také v Brně, Plzni, Domažlicích, Písku, České Kamenici a v pražské centrále. Tento rok bude Golden Gate CZ otvírat pobočku také v Bratislavě.

Fyzické zlato a stříbro je možné koupit samozřejmě také online. Firma však využívá svoji širokou síť odborníků a konzultantů, kteří poradí klientům v rámci osobního setkání.

„Většina lidí potřebuje nákup drahých kovů vysvětlit a osobně probrat. Součástí našich služeb jsou proto také rady, jak nákup správně načasovat a kdy je výhodné využít případných cenových korekcí, aby investování bylo co nejefektivnější. Pobočkovou síť se snažíme neustále rozvíjet a postupně otevíráme nová obchodní místa v dalších lokalitách,“ říká Vladimír Brůna, předseda představenstva Golden Gate CZ.

Účelem rozsáhlé pobočkové sítě je podpořit obchodní týmy Golden Gate CZ v regionech a poskytnout jim kvalitní zázemí, s možností potkávat se pravidelně s klienty v reprezentativních prostorách.

Nové pobočky umožní poskytovat komplexní a dostupnější servis klientům i novým zákazníkům, ať už jde o spoření do zlata a stříbra, nebo o jednorázové nákupy drahých kovů.

Nejoblíbenějším investičním produktem je zlatá unce o velikosti 31,103 gramů v hodnotě přes 30 tisíc korun. Velmi oblíbený je i zlatý slitek v podobě čokoládové tabulky, tzv. CombiBar.

Tisková zpráva Golden Gate