Čtvrtek 29. června. Svátek má Petr a Pavel.

Fortuna: vlastní ostrov v Karibiku, luxusní byt v Praze, špičkové auto, zbytek života na pláži a kapesné k tomu

Investice 13.03.2012 | 15:29 0 Komentářů

Až do soboty se u Fortuny hraje o více než stomilionový jackpot s prémií. Spočítali jsme, co si můžete za takovou výhru koupit. (Tisková zpráva Fortuna)

Výherce vůbec nemusí být skromný. Chcete ostrov v Karibiku, anebo rovnou dva? Máte je mít! Kdo chce raději cestovat, může strávit až 25 let v těch nejlepších hotelech celého světa nebo na luxusních jachtách.

V Praze je výhra dostačující na pořízení 12 luxusních bytů na nejlepších adresách a třeba jedno Porsche 911 k tomu.

Kdo chce zůstat víc při zemi a s penězi naložit hospodárně, může zainvestovat do akcií Fortuny. Při současných cenách by zájemce mohl za stomilionovou výhru získat téměř dvouprocentní podíl v této společnosti. Před nadcházející výplatou dividendy to nemusí být vůbec špatný nákup. Držitel 2 % akcií Fortuny by podle hrubých odhadů analytiků inkasoval částku okolo 5,5 milionu korun.

„Z našich průzkumů vyplývá, že mnoho lidí vůbec nemá představu, jak s takovou výhrou naložit. Většina hráčů by vyrazila na dovolenou, investovala do svého bydlení, podělila se o výhru s rodinou. Dál ale sny hráčů většinou nesahají. Mnozí by se proto spokojili s výhrou kolem 5 milionů korun,“ vysvětluje Petr Šrain, mluvčí Fortuny.

O stomilionovou výhru se u Fortuny hraje už v zítřejším slosování a znovu pak v sobotu.