Pátek 16. dubna. Svátek má Irena.

Faktoringová společnost Transfinance se mění na UniCredit Factoring

Po lednové akvizici factoringové společnosti Transfinance mění UniCredit Bank i její název. Od konce května tak společnost nově vystupuje pod obchodním jménem UniCredit Factoring Czech Republic and Slovakia. Změna názvu tak ještě více posílí značku UniCredit a synergie v rámci poskytování služeb finanční skupiny UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia.

UniCredit Factoring je předním poskytovatelem provozního financování formou factoringu tuzemských a zahraničních pohledávek. Zabývá se financováním, inkasováním a zajišťováním krátkodobých pohledávek klientů z nejrůznějších oblastí průmyslu. Cílem akvizice bylo pro UniCredit Bank především další rozšíření nabídky produktů a služeb firemního bankovnictví o factoring, který je určen zejména pro malé a střední firmy. UniCredit Bank akvizicí factoringové společnosti posílila svoji tržní pozici na tuzemském bankovním trhu a rozšířila portfolio svých služeb.